Fotografie en Video

Onder “portfolio” op mijn website ziet u dat mijn passie voor fotografie zich uit in diverse categorieën. Het is allemaal begonnen met een tv programma die mij gemotiveerd heeft om te gaan fotograferen. Een paar maanden later kocht ik dan ook mijn eerste camera (Canon 1000d). Sindsdien fotografeer ik voornamelijk dieren, landschappen en (extreem) weer. In het najaar van 2012 heb ik mijn Canon 1000d vervangen door een Canon 60d waar ik tot op heden nog veel plezier van heb.

Sportfotografie is een andere tak van “sport”. Voor Gymnastiekvereniging DOS Vianen reis ik regelmatig naar wedstrijden om daar actiefoto’s van turnsters te maken. Deze foto’s worden gebruikt op de website www.dosvianen.nl, facebook en twitter van deze vereniging. Bij de laatste clubkampioenschappen heb ik foto’s gemaakt en een film waar ik een compilatie van heb gemaakt.

Zaterdag 6 juli 2013 werd een Rabo Fietsdag georganiseerd van 40 km door schitterende natuurgebieden. Heb deze tocht meegefietst en de deelnemers  op film vastgelegd. Ook hier een compilatie van gemaakt.

Op 5 september 2013 heb ik voor Gymnastiekvereniging SVZ Zijderveld hun uitvoering/show gefilmd. Deze show en compilatie op DVD vastgelegd. Heeft u binnenkort een evenement of activiteit en u zoekt iemand die dit voor u kan vastleggen? Neem dan even contact op via Twitter of email.